Korting op je zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid 2023

AMVJ en Zorg en Zekerheid hebben een sponsorovereenkomst ondertekend. Hiermee starten de club en zorgverzekeraar een samenwerking die moet leiden tot de gezondste regio van Nederland. Zorg en Zekerheid biedt met diverse verzekeringen direct voordeel voor leden van een sportvereniging.

Als lid van onze club krijg jij 7% korting op de meeste aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Daarnaast heeft deze regionale zorgverzekeraar een aantrekkelijk en ruim aanbod voor leden van een sportvereniging.   Zo krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder die de aanvullende verzekering ‘Gemak Regio’ hebben, € 25,- terug van de jaarlijkse contributiekosten aan hun sportvereniging. Daarnaast krijgen verzekerden onder de 18 jaar die verzekerd zijn via de aanvullende verzekering ‘GeZZin’ (niet bij AV-GeZZin Compact), € 50 van hun contributiekosten vergoed.  

Niet alleen de verzekerden maar ook de club heeft voordelen als je -via de club- een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit! Naast een mooie startvergoeding ontvangt de club €50,- voor het aanbrengen van een nieuwe klant en €10,-voor een bestaande klant.

Per half november zijn de zorgverzekeringspremies bekend en zal Zorg en Zekerheid nadere informatie verstrekken. Daarnaast worden begin 2023 nieuwe initiatieven bekend gemaakt die ‘gezondheid naar de club brengen’.  Wij houden u op de hoogte! check zorgenzekerheid.nl.