Korting op je zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid 2022

 

 

Afgelopen week/maand hebben AMVJ en Zorg en Zekerheid een sponsorovereenkomst ondertekend. Hiermee starten de club en zorgverzekeraar een samenwerking die moet leiden tot de gezondste regio van Nederland. Zorg en Zekerheid biedt met diverse verzekeringen direct voordeel voor leden van een sportvereniging.

Zo krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder, die de aanvullende verzekering AV ‘Gemak Regio’ hebben, €25 terug van hun contributiekosten bij zijn of haar sportvereniging. Daarnaast krijgen verzekerden die jonger zijn dan 18 jaar, en verzekerd zijn via de aanvullende verzekering ‘GeZZin’, €50 van zijn of haar contributiekosten vergoed.

Niet alleen de verzekerden maar ook de club heeft voordelen als je -via de club- een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit! Naast een mooie startvergoeding ontvangt de club €50,- voor het aanbrengen van een nieuwe klant en €10,-voor een bestaande klant.

Per half november zijn de zorgverzekeringspremies bekend en zal Zorg en Zekerheid nadere informatie verstrekken. Daarnaast worden begin 2022 nieuwe initiatieven bekend gemaakt die ‘gezondheid naar de club brengen’.  Wij houden u op de hoogte! check zorgenzekerheid.nl.