Bereikbaarheid

Route naar AMVJ Tennis                                                              Werkzaamheden

AMVJ Tennis speelt op Sportpark Het Loopveld, Aanloop 2, 1183 SZ te Amstelveen, tel. 020–6457248.

Adres voor navigatiesysteem: Saskia van Uylenburgweg 4, 1183 DK Amstelveen.

Let op: fout parkeren op de toegangsweg naar het clubhuis kan een boete van minstens 105 euro opleveren.

Routebeschrijving/Parkeren/OV

Wij adviseren om altijd op het gratis parkeerterrein aan de Saskia van Uylenburgweg 4, 1183 DK Amstelveen te parkeren. Dat geldt zeker op zaterdag en zondag van september tot en met mei. Dan is de toegangsweg naar ons clubhuis afgesloten voor autoverkeer. 

Er is ook een parkeerterrein bij de Aanloop aan de kant van de Amstel, maar dat is zeker in het weekeinde altijd druk bezet.

Als u met het OV komt is bus 62 het handigst. Stap uit bij de halte Van Heenvlietlaan en volg in zuidelijke richting de borden met Sportpark Het Loopveld. U moet dan nog circa 5 minuten lopen.
Als u sneltram 51 of tram 5 neemt stapt u uit bij Uilenstede. Hier stopt ook bus 284. Loop dan de Kalfjeslaan af in oostelijke richting. Vanaf deze halte is het nog circa 10 minuten lopen.

Met de auto vanaf de Ringweg A10 / Amsterdam

Neem op de ringweg afslag 9 (S109) en rij de Europaboulevard op. Ga op het einde bij de rotonde rechtsaf en sla bij de eerstvolgende stoplichten linksaf. Rij circa 1 kilometer over de Beneluxbaan en sla dan linksaf naar Uilenstede/Kronenburg. Rij na de laatste rotonde rechtdoor naar de parkeerplaats op de Saskia van Uylenburgweg. Het sportpark ligt aan uw linkerhand. Loop over het fiets/voetpad naar ons clubhuis, circa 300 meter verderop links.

Met de auto vanuit Amstelveen

Rij via de Beneluxbaan (S109) en sla bij Kronenburg/Uilenstede rechtsaf. Rij na de laatste rotonde rechtdoor naar de parkeerplaats op de Saskia van Uylenburgweg. Het sportpark ligt aan uw linkerhand. Loop over het fiets/voetpad naar ons clubhuis, circa 300 meter verderop links.