Voorjaarscompetitie 2024

De Najaarscompetitie begint op vrijdag 46 september. Kijk hier voor de speel- en inhaaldagen. De competitieleiding hanteert zowel op zaterdag als zondag variabele begintijden voor onze thuisspelende teams.

Heb je vragen over de competitie? Benader dan eerst jouw teamcaptain. Voor meer 'technische vragen' kun je contact opnemen met de Competitieleiding via [email protected].

Competitiebijdrage

Dit jaar wordt de competitiebijdrage per team in rekening gebracht bij de teamcaptains. Hij of zij kan dan in overleg met het team bepalen hoe de kosten per teamlid worden gedeeld.

Iedere speler verklaart akkoord te gaan met het competitiereglement van de KNLTB en met onze eigen regeling betreffende het gebruik van de competitieballen. Eventuele boetes (bijvoorbeeld bij niet komen opdagen) dienen door het team zelf te worden te worden voldaan.

Invallers
We gaan ervan uit dat je je uiterste best doet om daadwerkelijk alle wedstrijddagen te spelen. Als je van tevoren weet, dat je op bepaalde speeldagen niet beschikbaar bent, probeer dan TIJDIG ZELF in overleg met je captain een invaller te vinden. Stel eventueel het team wat ruimer samen. Dit bespaart de captain (en de competitieleiding) veel e-mailen en bellen.

Geef vervanging van buiten het team wel door aan de competitieleiding. Het is niet toegestaan meer dan éénmaal in te vallen in een hoger team, hoewel het begrip hoger nu ruimer is geformuleerd.

Reservespelers gevraagd
Het is ook mogelijk om je op te geven als reservespeler. Afgelopen jaar is weer gebleken dat reservespelers hard nodig zijn! Het opgeven als reservespeler houdt geen verplichting in. Je wordt per e-mail benaderd of je op een bepaalde datum zou kunnen invallen. We streven er naar een zo groot mogelijk bestand van potentiële invallers te vormen om daarmee de aanvoerders te ondersteunen bij het zoeken naar vervangers.