Competitie spelen

Bij AMVJ kun je zowel bij de jeugd als bij de senioren competitie spelen. De competities nemen meestal 10 weken in beslag (inclusief inhaaldagen).

Senioren

De senioren spelen in de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Najaarscompetitie. Je kunt ook meedoen aan de Zomercompetitie.

Meer informatie over de mogelijkheden en het verloop van de dinsdagochtend, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond en de zaterdag- en zondagcompetitie vind je op de KNLTB-website

Jouw competitieuitslagen vind je op de homepage van deze website en in jouw ClubApp (daar vind je ook jouw toernooiresultaten van Open Toernooien).

Jeugd

De jeugd speelt in de Tenniskids competitie (4-12 jaar) en de Junioren competitie (11-17 jaar). 

De Tenniskids en de Junioren spelen op zondag in de Voorjaars- en Najaarscompetitie.

De Tenniskids competitie kent een Rode (t/m 8 jaar), Oranje (8 t/m 10 jaar) en Groene (10 t/m 12 jaar) competitie. Je speelt op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt. Je speelt afwisselend 'uit' en 'thuis'. Bij de Tenniskids is begeleiding door een volwassene verplicht. 

In de Juniorencompetitie speel je in een gemengd team van minimaal 4 spelers 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen. Bij de Tenniskids is begeleiding door een volwassene niet verplicht maar wel zeer gewenst.

Kijk bij Tenniskids en/of Juniorencompetitie voor meer informatie.

Beperkt vrij spelen op competitiedagen

Met name op zaterdag en zondag zijn er tijdens competitiedagen beperkte mogelijkheden voor vrij spelen. In principe blijven de all weather banen 7 en 8 altijd beschikbaar voor vrij spelen. Op zondag zijn er meer mogelijkheden, omdat er dan slechts een beperkt aantal teams thuiswedstrijden speelt. Op zondagochtend speelt de jongste jeugd competitie tot circa 12 uur.

De baanreserveringen voor competitiewedstrijden zijn altijd zichtbaar in de ClubApp of bij Reserveer je baan