Competitie spelen

Bij AMVJ kun je zowel bij de jeugd als bij de senioren competitie spelen.

Senioren

De senioren spelen in de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Najaarscompetitie. Je kunt ook meedoen aan de Zomercompetitie.

Meer informatie over de mogelijkheden en het verloop van de dinsdagochtend, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond en de zaterdag- en zondagcompetitie vind je op de KNLTB-website

Jouw competitieuitslagen vind je op de homepage van de deze website en in jouw ClubApp (daar vind je ook jouw toernooiresultaten van Open Toernooien).

Jeugd

De jeugd speelt in de Tenniskids competitie (4-12 jaar) en de Junioren competitie (11-17 jaar). 

De Tenniskids en de Junioren spelen op zondag in de Voorjaars- en Najaarscompetitie.

De Tenniskids competitie kent een Rode (t/m 8 jaar), Oranje (8 t/m 10 jaar) en Groene (10 t/m 12 jaar) competitie. Je speelt op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt. Je speelt afwisselend 'uit' en 'thuis'. Bij de Tenniskids is begeleiding door een volwassene verplicht. 

In de Juniorencompetitie speel je in een gemengd team van minimaal 4 spelers 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen. Bij de Tenniskids is begeleiding door een volwassene niet verplicht maar wel zeer gewenst.

Kijk bij Tenniskids en/of Juniorencompetitie voor meer informatie.

Beperkt vrij spelen op competitedagen

Tijdens competitiedagen op zaterdag en zondag zijn de mogelijkheden voor vrij spelen beperkt. In principe blijven de all weather banen 7 en 8 altijd beschikbaar. Op zondag zijn er meer mogelijkheden, omdat er dan slechts een beperkt aantal teams thuiswedstrijden speelt. Op zondagochtend speelt de jongste jeugd competitie tot circa 12 uur.

Kijk voor de speelmogelijkheden op competiedagen bij Reserveer je baan.