Welkom bij AMVJ Tennis

Leuk dat je lid wilt worden

Bij AMVJ Tennis speel je een jaar lang voor een van de laagste contributies in de regio Amsterdam/Amstelveen. Voor studenten geldt een verlaagd tarief.

Ons lidmaatschapsjaar loopt van 1 april t/m 31 maart. Wij kennen dus geen 'winter of zomer lidmaatschap'. Wel is er sprake van een kortingsregeling voor de contributie als je na 1 oktober lid wordt.

Nadat jouw aanmelding is goedgekeurd, ontvang je binnen twee weken de ledenpas thuis. Ook ontvang je een welkomstmail met jouw bondsnummer en wachtwoord voor de KNLTB ClubApp. Je kunt dan via de ClubApp en de website online een baan reserveren.

Contributie 2023

De inning van de contributie is door ons uitbesteed aan ClubCollect. Je ontvangt begin april (of z.s.m. als je na 1 april lid bent geworden) een betaalverzoek voor betaling van de contributie.

Lidmaatschap Contributie 2023 (Euro)
Speeldagen Speeltijden Competitie
Volledig lid 227,50 Alle dagen van de week 09:00-23:00 Deelname aan alle KNLTB competities
Studenten 152,50 Alle dagen van de week 09:00-23:00 Deelname aan alle KNLTB competities
Daglid 152,50 Maandag t/m vrijdag 09:00-18:00 Alleen deelname aan KNLTB competities doordeweeks en overdag
Jeugdlid (4-17 jaar) 100,00* Alle dagen van de week 09:00-18:00 KNLTB Tenniskids of KNLTB Junioren competitie 
Slapend lid 40,00 Geen speelrecht, geen lid van de KNLTB    
Entreegeld 27,50 Eenmalig bij inschrijving als nieuw lid    
Gezinskorting Vanaf drie personen uit hetzelfde huishouden op hetzelfde woonadres. 10%    

* Jongeren t/m 18 jaar kunnen voor de contributiebetaling mogelijk gebruik maken van het Jeugdfonds Sport Amsterdam of de Stadspas.

Omnileden (leden die aantoonbaar ook lid zijn van AMVJ Voetbal, Hockey of Tafeltennis) krijgen een korting op het aangegeven lidmaatschap.

Met jouw inschrijving geef je ook toestemming om jouw e-mailadres te gebruiken voor onze Nieuwsbrief en verdere communicatie door AMVJ Tennis. Je kunt je altijd weer uitschrijven voor de Nieuwsbrief.