Junioren

Jong geleerd, oud gedaan!

Als je jong leert tennissen, heb je daar je hele leven plezier van. Bij AMVJ vinden wij Jeugdtennis dan ook heel belangrijk. Naast deelname aan de jeugdcompetities organiseert onze club daarom ook groepsjeugdlessen en allerlei andere jeugdactiviteiten.

Juniorencompetitie 11 t/m 17 jaar

De KNLTB Junioren competitie is vernieuwd en daarmee beter afgestemd op de wensen van jou en je leeftijdsgenoten. De vernieuwde competitie heeft een kortere speeldag, minder lange wachttijden tussen je partijen en de mogelijkheid van het spelen van een mixpartij in de gemengde competitie. 

De Junioren competitie bestaat in 2020 uit de:

  • Junioren competitie 11 t/m 14 jaar
  • Junioren competitie 13 t/m 17 jaar

Wil je weten hoe de competitie er in 2020 uitziet? Bekijk alle wijzigingen. Of bekijk dit filmpje.

Voor de Juniorencompetitie is alleen inschrijving mogelijk met een compleet team van minimaal 4 spelers Bij AMVJ spelen we alleen met gemengde teams.

De teams dienen te worden begeleid door een volwassene die op de hoogte is van de invulling van het wedstrijdformulier en de reglementen en de puntentelling volgens het compact systeem.

Inschrijven en kosten Juniorencompetitie 11 t/m 17 jaar

De inschrijving voor de Najaarscompetitie 2020 sluit op 28 juni 2020. De eigen bijdrage voor deelname aan de competitie bedraagt per speler 15 euro.

Geef je hier op voor de Juniorencompetitie.

Speeldagen