Mogelijkheden en tarieven

Graag begroeten wij u als sponsor van AMVJ Tennis!

Bijvoorbeeld door een winddoek te sponsoren op een van onze 8 tennisbanen of door een banner te plaatsen op onze website.

Wie bereikt u met uw sponsoring?

AMVJ Tennis heeft momenteel circa 460 leden, waarvan zo'n 100 jeugdleden. Het merendeel van onze leden komt uit Buitenveldert en de Rivierenbuurt in Amsterdam en uit de omliggende wijken van ons sportpark in Amstelveen.

Zij vormen een gemêleerde groep qua leeftijd, inkomen, woonplaats, opleiding en maatschappelijke positie. Met uw sponsoractiviteiten brengt u niet alleen uw bedrijf onder de aandacht maar toont u ook uw maatschappelijke betrokkenheid.

Groot bereik
AMVJ Tennis speelt samen met AMVJ Voetbal, Hockey en Tafeltennis op ons fraaie AMVJ Sport Centrum op sportpark Het Loopveld op de rand van Amsterdam en Amstelveen. Bij elkaar opgeteld sporten bij AMVJ iedere week zo'n 2500 kinderen, mannen en vrouwen. Op wedstrijddagen lopen er al snel vele honderden mensen op en rond de sportvelden. Uw reclamebord, winddoek of banner komt dus gedurende het hele jaar ruim onder de aandacht van een breed en gemêleerd publiek.

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op sponsoring voor één seizoen. De kosten voor de aanschaf van de materialen en de kosten voor het aanbrengen van de recla­me-uiting worden ten laste van de sponsor gebracht. De materialen wor­den aangeschaft bij een door AMVJ geselecteerd bedrijf. 

Winddoek of Reclamebord
Reclamebord max 2,5 meter: € 200,- bij driejarig contract (excl. materiaalkosten).
Winddoek over hele breedte van de baan: € 400,- bij driejarig contract (excl. materiaalkosten).
Winddoek halve baan: € 200,- bij driejarig contract (excl. materiaalkosten).

Adverteren op onze website
Banner met koppeling naar uw eigen website: € 300,-.
Korting bij overeenkomst voor 2 resp. 3 jaar: € 50,- resp. € 100,- per jaar.

Toernooisponsor
Naamskoppeling aan het AMVJ Open Toernooi (met vermelding op landelijke tennisagenda’s) eventueel in combinatie met welkomstcadeaus/cadeaubonnen: prijs in overleg.

Sponsoring Competitieteams (in overleg met het betreffende team)
Reclame op trainingspak of tennisshirts: € 200,- (excl. materiaalkosten)

Contact

Wij gaan graag met u in gesprek over deze mogelijkheden en een offerte op maat. Voor een oriënterend gesprek nodigen wij u graag uit op Sportpark Het Loopveld, zodat u direct zelf kunt zien waar uw uiting eventueel geplaatst kan worden. U kunt hiervoor contact opnemen met Michel Lubbinge, tel: 06-38197166 of via [email protected].