Maandagavond Tossavond

26 september 2021


Beste AMVJ-er,  

De Tossavond van 27 september gaat door!

Op maandag 20 september hebben we met 10 AMVJ-ers een leuke Tossavond beleefd! Het was een prachtige avond met volle maan en prachtige ballen! En niet in het minst de bittere ballen aan het eind als beloning! Kortom, een veelbelovend begin van de 'nieuwe' Tossavond op maandagavond.

We hebben voor de komende weken steeds 3 Toss banen gereserveerd vanaf 20.00 uur. Als er meer dan 12 deelnemers zijn, kan het zijn dat je eerst even op je 'beurt' moet wachten. De speelrondes worden dan wat korter zodat iedereen aan de beurt komt.

Aanmelden kan elke week via de WhatsAppgroep, tot zondagavond om 20.00 uur. En rond die tijd hoor je dan ook of de avond definitief doorgaat en met hoeveel banen! Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, meld je dan in elk geval ook even af in de app-groep.

Heb je je nog niet aangemeld op de Maandagavond Tossavond App-groep, dan kun je dat alsnog doen via de onderstaande link: https://chat.whatsapp.com/H0OhUg0RP7Y3kxxK7jKLdE .   

Je moet je wel elke week opnieuw aanmelden, zodat we een overzicht hebben van het aantal deelnemers. Bij te weinig animo (< 8 deelnemers) wordt de Tossavond geannuleerd. Als er teveel deelnemers zijn kunnen we de inschrijving voor de betreffende avond ook eerder sluiten. 

We hopen je te zien op de volgende maandagavond Tossavond!     

Groeten van de Tosscommissie (die nog steeds versterking kan gebruiken....)

 

Nieuwscategorieën