Laddercompetities per 1 juni van start

20 mei 2022


Vanaf 1 juni starten we weer met de Laddercompetitie! Je kunt je inschrijven via de ClubApp (via Wedstrijden, Ladder, Beschikbare competities) of de website (via het tabblad Mijn Club).

De inschrijving is vanaf HEDEN geopend maar de competities starten dus pas op 1 juni. Voor die tijd kun je nog geen wedstrijden plannen. Dagleden en volledige leden/studenten kunnen elkaar ook uitdagen mits er daadwerkelijk overdag wordt gespeeld.

Er zijn 4 competities ingericht naar speelsterkte: Dames Senioren Enkel (alle speelsterktes), Dames Senioren Dubbel (alle speelsterktes), Senioren Heren & Dames Enkel 2-6 en Heren Senioren Enkel 7-9.

Let op: alle Senioren Heren én Dames met speelsterkte 2-6 zijn alvast toegevoegd aan de Laddercompetitie Senioren Mannen & Dames 2-6. Wil je niet meedoen? Schrijf je dan uit in de ClubApp of stuur een mail naar [email protected].

Wil je als Senior Man met speelsterkte 7 toch liever een kans wagen in de competitie 2-6? Geef dat dan aan via [email protected]. Wij delen je dan handmatig in. Je kunt echter maar aan 1 competitie tegelijk deelnemen!

Voor de Dames Dubbel competitie geldt dat je in principe de hele competitie met hetzelfde duo speelt. Denk dus even goed na over de samenstelling voordat je je opgeeft.

Bij de Heren hebben we voorlopig gekozen voor alleen een Laddercompetitie in het Enkelspel. Wij horen graag of er ook behoefte bestaat aan een Dubbelcompetitie.

Wij zoeken nog iemand die de Laddercompetitie wil beheren. Je krijgt dan tot de Laddercompetitie beperkte toegangsrechten in ons systeem. Interesse? Meld je dan aan via [email protected] 

Vragen? Mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën