FlowFactoring AMVJ Open Toernooi prachtig afgesloten

07 september 2021


Met 250 wedstrijden, 195 deelnemers, vele vrijwilligers, een integraal poule systeem en flink wat winnaars is ons Flowfactoring AMVJ Open Toernooi in de boeken gezet. Wat een geluk met een zonovergoten finale weekend waarbij op zaterdag al vele poulewinnaars bekend waren en zondag in het teken stond van mooie finales.

Een hoog niveau dit jaar met 5x 3 spelers en 12x 4/5 spelers. Een record aantal wedstrijden door het poulesysteem waardoor veel deelnemers minimaal 6 wedstrijden speelden. Hier hebben we overigens veel positieve reacties op gehad, lekker veel spelen ipv de kans na 1 wedstrijd uit het toernooi te liggen. 

Dit toernooi vergde veel van de planners die ingewikkelde puzzles te leggen hadden met zoveel wedstrijden en deelnemers en wedstrijden die soms 2,5u duurden. Wat een geluk dat de regen wegbleef! De capaciteit van de gravelbanen is goed benut. Ook naast de banen gebeurde er veel zoals een BBQ waar we voor veel mensen hebben gebakken, en ook de mannen achter de bar hebben zich goed vermaakt met alle aanvragen :-). 

De winnaars zijn te zien via https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=BEF797DB-7657-4732-9178-B1C4A96B1B2C. We hebben veel foto's gepost op Facebook en Instagram. Daar kun je veel terugzien!

Namens de club danken wij natuurlijk de gehele toernooi organisatie o.l.v. Michel, alle supporters en diverse aanhang die zorgden voor een sportieve week en een succesvol Open Toernooi! Tot volgend jaar!

 

Nieuwscategorieën