Brandbrief over reserveren en bespelen banen 7&8

22 december 2020


Beste mensen,

Gisteren hebben we op de App en de website onderstaande oproep gepubliceerd. Misschien is dit aan jullie aandacht ontsnapt. Daarom is deze brandbrief ook nog verstuurd via de mail. De rood gemaakte zinnen zijn toegevoegd aan het hieronder aangepaste App bericht. 

--

Helaas moeten we constateren dat niet iedereen op de juiste manier omgaat met het reserveren van banen via de App. Ook staan er soms toch 4 mensen op dezelfde baan te spelen. Dat is absoluut niet de bedoeling! Als wij 'betrapt' worden zal de gemeente onherroepelijk de banen sluiten en krijgt AMVJ waarschijnlijk een fikse boete.

De gemeente controleert wel degelijk of de banen juist gebruikt worden. Inmiddels hebben wij al een waarschuwing gekregen dat bij een volgende overtreding de netten onherroepelijk verwijderd worden. 

Neem daarom de volgende regels in acht:

  • reserveer alleen een baan voor 2 personen en speel ook alleen met 2 personen. Deze maatregel geldt in ieder geval nog tot en met 19 januari 2021.
  • als je erop wordt aangesproken dat je toch aan het dubbelen bent, verlaat dan de baan zonder discussie. Niemand vindt het leuk om politieagent te moeten spelen, maar het is wel van belang voor alle welwillende leden van de club.
  • hang 'eerlijk' af, dus alleen met degene waar je ook daadwerkelijk mee speelt. Introducees mogen per jaar maar 3 keer meespelen. Wees sportief en maak hier geen misbruik van door maar een willekeurige naam op te geven als introducé (en vervolgens geen 7,50 euro te betalen….).
  • wij moeten helaas constateren dat af en toe ook dagleden in het weekend spelen, maar dan onder de naam van een ander, volledig lid. De instellingen van de App worden daarom opnieuw gecontroleerd en aangepast.
  • er wordt maar op een beperkt aantal dagen en uren nog les gegeven. De banen voor deze lessen (woensdagmiddag en - vooravond bijvoorbeeld) zijn door de vereniging geblokkeerd en als zodanig zichtbaar in de App met het symbool 'rennend mannetje'. Toch zien/horen wij dat ook op andere uren wordt lesgegeven. Daardoor blijven er geen of te weinig banen over voor vrij spelen. Ook dit is niet de bedoeling. Zie je dat toch wordt lesgegeven buiten de geblokte lesuren, meld dit dan bij het bestuur via [email protected] Het bestuur zal de betrokken personen hier op aanspreken.
  • en natuurlijk de standaardregels rondom Corona: afstand houden, niet op dezelfde bank gaan zitten, NIET DUBBELEN, buiten de baan wachten totdat jullie voorgangers de baan hebben verlaten, na het spelen het sportpark zo snel mogelijk verlaten.

Kortom, laten wij er samen voor zorgen dat iedereen zoveel mogelijk lekker kan doorspelen op het beperkte aantal banen dat wij nog ter beschikking hebben.

Met vriendelijke groet,

Bestuur AMVJ Tennis

Nieuwscategorieën