Banen 1, 2 en 3 vanaf vandaag ook online te reserveren

31 maart 2021


Vanaf vandaag kunnen ook de banen 1, 2 en 3 online worden gereserveerd via de ClubApp of website. Alle banen zijn dan weer beschikbaar tot eind oktober (en hopelijk langer).

Er kan nu tot 7 dagen vooruit worden gereserveerd met een maximaal aantal reserveringen van 5 per week. Indien nodig kunnen wij deze instellingen nog aanpassen. Voor de goede orde: de banen zijn beschikbaar vanaf 09.00 uur. In verband met de avondklok kan de laatste reservering van 20.00 - 21.00 uur worden gemaakt. De gemeente voert tussen 8.00 en 9.00 uur zo nodig onderhoud aan de banen uit. Ga dus niet toch op dit uur spelen.

Ook alle lessen door Jack, Carli, Sander en Mayumi staan ingeboekt. In de baanindelingen (dagen/uren) voor de lessen kan nog verandering komen in de loop van het seizoen.

In de week van 5-9 april zijn de banen 7 en 8 een groot deel van de dag bezet voor een tenniskamp. Op 10 april vindt een jeugdevenement plaats waarvoor minimaal 3 banen worden gereserveerd.

Als de Voorjaarscompetitie alsnog van start gaat (dat is nog lang niet zeker!!) kunnen reeds gemaakte boekingen worden overschreven door reserveringen voor de competitiewedstrijden. Dan gaat het vooral om de vrijdagavond vanaf 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.30-16.00 uur. Reserveringen voor competitiewedstrijden worden aangekondigd via de ClubApp en website.

Veel plezier en hopelijk kunnen we straks ook weer enkele toernooien organiseren.

En denk eens na over vrijwilligerswerk voor de vereniging. Nu doen te weinig mensen te veel werk. Wij zijn op zoek naar een competitieleider, penningmeester, ondersteuning voor de jeugd- en toernooicommissie en mensen die zich met het beheer van de website en de ClubApp willen bezighouden. Interesse? Mail dan naar [email protected].

 

Nieuwscategorieën